Noticia di polis diaranson 24 juni 2020

VERDACHTE SITUATIE

Melding

Incident

Bron EIGEN WAARNEMING

Telefoon nummer

Titel verdachte situatie

Lokatie type OPENBARE WEG

Incident Adres WESTSTRAAT

Adresnummer

Nadere Aanduiding ter hoogte van: kleine bus station

Bekende plaats

Wijkteam SURVEILLANCE D1

Incident VERDACHTE SITUATIE

Categorie PUBLIEKE ASSISTENTIE

Poging

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ZELF CONSTATERING

Aangewezen aan STRAND POLITIE

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 24/06/2020 tot 24/06/2020

Tijd gebeurtenis 11.50.00 tot 11.50.00

Beschrijven: Op 24 juni 2020 omstreeks 11:50 uur, bevonden rapporteurs, bij de zaak Sport Caribe ( Addidas). Rapporteurs, werden benaderd door de beheerder van de zaak. Hij verklaarde aan  rapporteurs , dat hij een landlopers zag in de omgeving van de kleine bus station te Weststraat met een PVC tube en richtte deze richting de mensen die in de omgeving bevonden, alsof hij een vuurwapen bij hem had. Hij was gekleed met een witkleurig T-shirt en had een korte broek aan. Omstreeks 12:20 uur troffen rapporteurster hoogte van  Citgo Boulevard een landloper met dezelfde boven vermeldde omschrijving. Hij werd door ons, rapporteurs staande gehouden. Hij gaf op te zijn genaamd C. Rapporteurs, verrichtten er een controle aan zijn kleding en had niks ter zake dienende aangetroffen. Hij verklaarde dat hij inderdaad een pvc tube bij had maar ha deze weggegooid. De CVD werd ikg.

VERNIELING

Melding

Incident

Bron 100

Telefoon nummer

Titel

Lokatie type WONING

Incident Adres BUBALI

Adresnummer

Nadere Aanduiding

Bekende plaats ter plaatse: WONING

Wijkteam SURVEILLANCE D2

Incident VERNIELING

Categorie

Poging MISDRIJF

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ALS PATROUILLE VRIJ IS

Aangewezen aan SURVEILLANCE D2

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 24/06/2020 tot 24/06/2020

Tijd gebeurtenis 20.41.06 tot 20.41.06

Beschrijving De cp dirigeerde  de surveillance naar Bubali  voor een vernieling. Ter plaatse sprak surveillance met de vrouw T.. Zij verklaarde dat vandaag omstreeks 20.35 uur, kwam haar vriend thuis met haar auto, een blauwgelakte hyundai matrix. Hij parkeerde de voornoemde auto voor het huis te Bubali . Omstreeks 20.50 uur, hoorden ze een harde geluid di raakte aan de muur van de huis. Kort daarna hoorden ze een andere harde geluid. Hierdoor besloot de vrouw T. naar buiten gaan om te controleren. Haar vriend kwam ook buiten met een zaklantaarn. Ze hadden samen buiten gecontroleerd en toen hoorde de vrouw T. gebroken glazen vallen. Toen zij omkeerde zag zij dat onbekenden hadden haar achterruit van haar auto vernield. De vrouw T. ging terug binnen om de camerabeelden te zien. Op de camerabeeld zag zij omstreeks 20.53 uur iets werd gebrast op de huis muur .Heeft de aandacht. Cp werd in kennis gesteld.

Roekeloze motorrijders OVERLAST MOTORRIJTUIG

Melding

Incident

Bron 100

Telefoon nummer

Titel Roekeloze motorrijders

Lokatie type OPENBARE WEG

Incident Adres BARCADERA

Adresnummer 0

Nadere Aanduiding

Bekende plaats ter hoogte van: DTI

Wijkteam SURVEILLANCE D4

Incident OVERLAST MOTORRIJTUIG

Categorie

Poging PUBLIEKE ASSISTENTIE

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ALS PATROUILLE VRIJ IS

Aangewezen aan SURVEILLANCE D4

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 24/06/2020 tot 24/06/2020

Tijd gebeurtenis 23.07.06 tot 23.07.06

Beschrijving Op 24 juni 2020, omstreeks 23:05 uur, dirigeerde de CMK de patrouille  ter hoogte van DTI Barcadera voor roekeloze motorrijders die wedstrijd waren aan het doen op de openbare weg. Vermoedelijk hadden ze de weg in verschillende rijrichtingen gesloten om te racen. Bij aankomst trof de surveillance voor de gebouw van DTI enkele motorvoertuigen. De surveillance zag ook dat enkele personen op de weg die begonnen weg te rennen en in hun auto te stappen. De surveillance zag ook dat enkele motorfietsen met gierende banden in de westelijke richting de gebouw van DTI verlaten. Het lukte rapporteurs uit de patrouille te stappen en een van de motorrijders vast te houden. Rapporteurs  vorderde van de bestuurder zijn geldige rijbewijs en de bescheiden van het motorvoertuig waarmede hij reed behoorlijk ter inzage af te geven. De bestuurder liet rapporteurs zijn geldige rijbewijs zien maar had geen bescheiden. Het motorvoertuig was een roze kleurige motorfiets van het merk, Suzuki. Naar aanleiding van voren vermelde werd meteen voor takelwagen gevraagd. Voornoemde motorvoertuig werd naar de politiewacht te Santa Cruz gesleept. De bestuurder werd tevens proces-verbaal aangezegd. 


4 views0 comments