Noticia di polis diahuebs 25 juni 2020


UTGEPARKEERDE AUTO

Melding

Incident

Bron 100

Telefoon nummer

Titel

Lokatie type OPENBARE WEG

Incident Adres KOCKSTRAAT

Adresnummer /

Nadere Aanduiding

Bekende plaats ter hoogte van: OVER DE STRAAT

Wijkteam SURVEILLANCE D3

Incident FOUTGEPARKEERDE AUTO

Categorie

Poging VERKEER

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ALS PATROUILLE VRIJ IS

Aangewezen aan SURVEILLANCE D3

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 25/06/2020 tot 25/06/2020

Tijd gebeurtenis 03.20.11 tot 03.20.11

Beschrijving Kwam een melding binnen dat in de Kockstraat zou een auto zodanig geparkeerd dat deze het verkeer belemmerd.

Beschrijving De CMK dirigeerde  de surveillance naar kockstraat i.v.m. een auto die het verkeer belemmerd. Ter plaatse  trof de surveillance een auto Nissan Almera die fout geparkeerd stond. De surveillance had met de bestuurder gesproken, hij zal de auto goed parkeren. CMK werd i.k.g

Aangifte DIEFSTAL

Melding

Incident

Bron 100

Telefoon nummer

Titel Aangifte diefstal

Lokatie type OPENBARE WEG

Incident Adres

Adresnummer SOLITO

Nadere Aanduiding

Bekende plaats ter hoogte van:

Wijkteam SURVEILLANCE D1

Incident DIEFSTAL

Categorie

Poging MISDRIJF

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ALS PATROUILLE VRIJ IS

Aangewezen aan SURVEILLANCE D1

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 25/06/2020 tot 25/06/2020

Tijd gebeurtenis

Contacten 10.25.00 tot 10.40.00

Beschrijving De cp dir de surv naar Solito 90 voor een diefstal van telefoons uit een bestel Van van een bedrijf . Ter plaatse sprak de surveillance met twee werknemers . Zij verklaarden dat zij beide hun persoonlijke mobiele telefoons in de bestel Van van het merk Nissan Urvan hadden achtergelaten tijdens hun werkzaamheden.

Beschrijving De aangever wou aangifte doen van diefstal. Hij werk voor een bedrijf en had op 25 juni 2020 samen met een collega werkzaamheden verricht bij Solito .Hij  had zijn persoonlijke mobiele telefoon van het merk/model Samsung S-10, zwart van kleur met een zwartkleurige kaft in de dienstauto achtergelaten. Omstreeks 08:00 uur werd de Van van het berdrijf  van het merk/model Nissan Urvan wit van kleur geparkeerd voor het perceel Solito 90. Zijn collega en hij gingen naar binnen bij het perceel en lieten de van dicht maar niet op slot achter met de motor aan Wanneer zij klaar waren met het werk en ging hij zijn telefoon pakken. Hij zag dat zijn telefoon niet meer in de van lag en ook die van zijn collega niet. Hierdoor realiseerde hij dat beide gestolen waren. Hij had meteen de politie opgebeld. Aan niemand werd het recht noch toestemming gegeven voor het plegen van het delict. De aangifte opgenomen. CP in kennis gesteld.

9 views0 comments