Noticia di polis diamars 30 juni 2020

INBRAAK AUTO

Melding

Incident

Bron 100

Telefoon nummer

Titel

Lokatie type WONING

Incident Adres PAVIA

Adresnummer

Nadere Aanduiding ter plaatse: PAVIA COUNTRY CLUB

Bekende plaats

Wijkteam SURVEILLANCE D4

Incident INBRAAK AUTO

Categorie MISDRIJF

Poging

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ALS PATROUILLE VRIJ IS

Aangewezen aan SURVEILLANCE D1

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 30/06/2020 tot 30/06/2020

Tijd gebeurtenis 08.37.11 tot 08.37.11

Beschrijving De scp stuurde de patrouille  naar Pavia  voor een auto inbraak. Ter plaatse gekomen naderde de aangever de man genaamd J. Hij verklaarde dat avond had hij zijn bedrijven gesloten en nam het kassa geld mee in een enveloppe samen met enkele kwitantie bonnen. hij legde die enveloppe gesloten en naast de enveloppe een zwarte Samsung mobiele telefoon in de vak in het middel tussen de twee voor stoelen en de auto. J. verklaarde verder dat hij omstreeks 20:00 en of 20:30 zijn huis arriveerde. hij deed de hek deur dicht op slot en ook e auto. Dat morgen om 09:00 uur toen hij naar zijn werk ging zag ze dat er een zwarte pet met NY erop , op de mede inzittende stoel hij vond het raar en gooide het pet naar achteren en herinnerde dat de enveloppe in de auto was. J. ging de enveloppe zoeken en vond het enveloppe gebroken zonder het geld. onbekenden namen het geld en lieten de Samsung mobiele achter. De auto was intact, ze hebben ook geen beveiligingscamera’s. De scp in kennis gesteld. Aangifte werd opgenomen.

BALDADIGHEID

Melding

Incident

Bron 100

Telefoon nummer

Titel

Lokatie type WONING

Incident Adres BUSHIRI

Adresnummer /

Nadere Aanduiding ter hoogte van:  

Bekende plaats

Wijkteam SURVEILLANCE D1

Incident BALDADIGHEID

Categorie PUBLIEKE ASSISTENTIE

Poging

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ALS PATROUILLE VRIJ IS

Aangewezen aan SURVEILLANCE D1

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 30/06/2020 tot 30/06/2020

Tijd gebeurtenis 17.25.41 tot 17.25.41

Beschrijving De CMK stuurde de patrouille naar Bushiri  i.v.m. overlast fietsers. Ter plaatsen sprak surveillance  met de melder de man genaamd S.. Hij verklaarde dat er jongeren met verschillende fietsen voor zijn woning komt en dat hij er zat van is. Toen de patrouille  aankwam zag zij verschillende jongens wegrijden op hun fietsen. S. werd verwezen naar FCCA om hun in kennis te stellen. De CMK werd ikg.

 DRONKEN BESTUURDER

Melding

Incident

Bron EIGEN WAARNEMING

Telefoon nummer

Titel

Lokatie type OPENBARE WEG

Incident Adres POS CHIQUITO

Adresnummer /

Nadere Aanduiding

Bekende plaats ter hoogte van: rotonde pos chiquito

Wijkteam SURVEILLANCE D3

Incident DRONKEN BESTUURDER

Categorie

Poging PUBLIEKE ASSISTENTIE

Status IN BEHANDELING

Melding Prioriteit ZELF CONSTATERING

Aangewezen aan SURVEILLANCE D4

Eiland Aruba

Datum gebeurtenis 30/06/2020 tot 30/06/2020

Tijd gebeurtenis 20.25.00 tot 20.45.00

Beschrijving Tijdens patrouille bevonden verbalisanten ter hoogte van de rotonde Pos Chiquito. De surveillance zag een motorvoertuig van het merk Ford zwart van kleur slingerde en zonder verlichting, op de weg reed. Voornoemde motorvoertuig reed in de oostelijke richting naar Sint Nicolaas. In verband hiermede gaf de surveillance een stopteken. De surveillance lukte de voornoemde motorvoertuig ter hoogte van de Bushalte de botica te stoppen. De surveillance sprak met de bestuurder en merkte dat de bestuurder sterk onder invloed van alcoholische drank verkeerde dit bleek  surveillance door zijn naar het inwendig gebruik van alcoholhoudende drank ruikende adem, de zogenaamde dikke tong waarmee hij sprak, bloed doorlopende ogen en de trage reactie dat hij had. Tevens begon de mede inzittende luidkeels te schreeuwen. Ook was de mede inzittende sterk onder invloed van alcoholische drank, dit bleek uit haar het inwendig gebruik van alcoholhoudende drank ruikende adem, de zogenaamde dikke tong waarmee zij sprak en bloed doorlopende ogen had. Op 30 juni 2020,  werd de bestuurder ter zake artikel 5 lid 2 LWV en de mede inzittende ter zake 3:52 WVSR aangehouden. Gezien dat de mede inzittende zodanige onder invloed van alcoholische drank verkeerde dat de surveillance kon haar gegeven niet kregen. De surveillance zal later na haar ontnuchtering haar gegevens vragen.

10 views0 comments